Registrácia do INTENZÍVNEHO KOUČINGU™ bola uzavretá

Získať druhú šancu

Unikátna metóda trénera ŽIEN bude prístupná iba

00 dní
00 hodín
00 minút
00 sekund

VAROVANIE: Ani nepremýšľaj o tom, že začneš s chudnutím bez toho, aby si si najskôr nepozrela túto stránku

AKO EFEKTÍVNE A PRÍJEMNE SCHUDNÚŤ 5-10 KG BEZ DIÉT A CVIČENIA!

AKO EFEKTÍVNE SCHUDNÚŤ 5-10 KG BEZ DIÉT A CVIČENIA!

(Vyhraď si prosím na toto video 8 min. času bez vyrušenia)

(Vyhraď si prosím na toto video 8 min. času bez vyrušenia)

Chudnúť sa dá vysoko-efektívne ešte skôr, ako s cvičením vôbec začneme!

  • a to bez akýchkoľvek diét, či počítania kalórií
  • bez toho, aby si musela vyradiť pečivo, cestoviny, sladkosti, či alkohol
  • a dokonca aj bez toho, aby si musela cvičiť

 

Tieto ženy sú toho jasným dôkazom:

Kto som a ako ti pomôžem?

Som Daniel Čmel, tréner žien a už je to nejaký piatok odkedy som sa rozhodol venovať len ženám. Toto rozhodnutie nebudem nikdy ľutovať, pretože takmer každý deň dostávam od žien ďakovacie správy, že som vám zmenil život a že konečne zažívate chudnutie, ktoré je príjemné a nie utrápené.

Toto mi ako trénerovi prináša najviac potešenia a práve preto sa moja práca stala mojim poslaním. Za posledné roky som ženám venoval tisíce hodín konzultácií a tréningov a to mi umožnilo spoznať vás do úplných maličkostí, vďaka čomu som našiel vysoko efektívny spôsob ako vám cestu k štíhlej postave čo najviac spríjemniť a zjednodušiť.

Spoznal som všetky vaše prekážky a na každú z nich som našiel riešenie. Je ním moja OSVEDČENÁ METÓDA, vďaka ktorej dokážeš schudnúť vysoko-efektívnym spôsobom ešte predtým ako vôbec začneme s cvičením.

Viem, znie to trochu zvláštne keď ako tréner chudnem s mojimi klientkami bez cvičenia. No pravda je taká, že ženy nepriberajú z dôvodu, že necvičia, ale z dôvodu, že majú vo svojom živote veľký chaos a neporiadok.

A akonáhle budeš mať vo svojom živote systém a poriadok, a naučíš sa so svojím telom efektívne spolupracovať, garantujem ti, že nielen schudneš, ale štíhla ostaneš už do konca svojho života.

Zaujíma ťa ako sprevádzam ženy vysoko efektívnym a zároveň príjemným chudnutím? Tak čítaj ďalej.

 

 

Predtým, ako ti odhalím moju osvedčenú metódu, zdôrazňujem, že:

SOM ZÁSADNE PROTI akýmkoľvek redukčným diétam na rýchle chudnutie, ktoré spôsobujú JOJO-EFEKT

 

SOM ZÁSADNE PROTI spaľovačom tukov a podobným doplnkom výživy, ktoré fungujú akurát tak pre biznis

 

❌ a SOM ZÁSADNE PROTI akýmkoľvek koktailom na chudnutie, ktoré slúžia ako náhrada jedla

✅ naopak SOM ZA zdravé a prirodzené chudnutie, ktoré vydrží už navždy

 

SOM ZA systematické budovanie zdravých každodenných návykov

 

✅ SOM ZA vysokú efektivitu pri chudnutí, ktorá urobí z tvojho chudnutia prechádzku ružovou záhradou

 

Nezačínaj so žiadnym chudnutím (a už vôbec nie s cvičením) skôr, ako si neurobíš systém a poriadok vo svojom stravovaní a životnom štýle.
 



Začni byť vedená expertom na zdravé a prirodzené chudnutie a môžeš sa mi aj ty o pár týždňov takto pochváliť: 

 


Už vieš čo som tým myslel, že zažiješ príjemné chudnutie?

 

Ako vidíš, moje klientky ho zažívaju na dennom poriadku.

Nezáleží na tom, či si na materskej, máš sedavé zamestnanie, alebo si práve prechádzaš menopauzou. Chudnúť budeš aj tak.

 

Preto ak nechceš zbytočne strácať svoj čas, energiu a v neposlednom rade aj peniaze, nechaj sa viesť profesionálom, ktorý ti pomôže "upratať" v tvojom stravovaní a životnom štýle, vďaka čomu zažiješ vysoko-efektívne a príjemné chudnutie okamžite už v prvých týždňoch. A najlepšie na tom je, že ti tieto výsledky vydržia už navždy.

 

A preto som vytvoril...

INTENZÍVNY KOUČING™ trénera ŽIEN je 4-týždňové sprevádzanie vysoko-efektívnym a zároveň príjemným chudnutím bez diét a cvičenia (overené na stovkách žien, ktoré som viedol osobne).

 

Už za 4 týždne budeš ovládať kompletné praktické znalosti ohľadom zdravého stravovania a životného štýlu, ktoré ti už po prvých týždňoch prinesú také výsledky, aké mnoho žien nedosahuje ani prísnymi dietami, či každodenným cvičením.

 

A najlepšie na tom je to, že každý schudnutý kilogram už nikdy naspäť nepriberieš, a že sa zlepší hlavne tvoje zdravie.

Napríklad s diabetičkou Kvetkou sme behom prvého mesiaca znížili hodnoty cukru v krvi z 12 mmol/l na 6-7mml/l. Popri tom sme schudli 5,5kg a -8cm z pása a to dokonca bez cvičenia. Inak momentálne po 5 mesiacoch spolupráce s Kvetkou sme dali dole už viac ako 20 kilogramov.

Kvetka

S týmito troma sestrami Danka, Janka a Silvia sme schudli dokopy viac ako 19 kg za prvé 2 mesiace. A to sme s reálnym cvičením ani nezačali.

Danka, Janka a Silvia

No a so Zuzanou sme schudli takžiež bez cvičenia, a to konkrétne - 5,0 kg a - 8 cm z pása za prvé 2 mesiace.

Zuzka

 

Pre aké ženy je INTENZÍVNY KOUČING™ určený?

pre ženy, ktoré chcú dosiahnuť štíhlu postavu rovno na celý život a nie len do plaviek, alebo do šiat

pre ženy, ktoré chcú naučiť svoje telo spaľovať tuky zdravým a vysoko-efektívnym spôsobom bez toho, aby museli držať prísne diéty, alebo sa nútili do cvičenia

pre ženy, ktoré chcú nastoliť systém a poriadok vo svojom stravovaní a životnom štýle

pre ženy, ktorým sa nedarí chudnúť ani diétami, ani cvičením a sú už znechutené z toho, že ich hmotnosť kolíše hore dole

pre ženy, ktoré sa nedokážu zbaviť toho posledného tuku v obasti spodného brucha, vnútorných stehien, a bokov


ČO ROZHODNE OD MÔJHO KOUČINGU NEOČAKÁVAJ

nebudem ti predávať žiadne doplnky výživy, žiadne spaľovače tukov, žiadne koktaily ako náhradu stravy, ani nič podobné na podporu chudnutia

nečakaj žiadnu diétu, ani žiadne počítanie kalórií

nebudeme ani cvičiť (na cvičenie je ešte čas)

nečakaj lacné tipy a triky ako schudnúť, ktoré sa dočítaš všade na internete od trénerov, alebo poradcov s neadekvátnym vzdelaním 

a nebudem s tebou zdieľať ani nepodložené trvednia a výmysly, ktoré nie sú overené mojou vlastnou skúsenosťou, praxou so ženami a vedeckými štúdiami.

 

Ako bude INTENZÍVNY KOUČING™ prebiehať ?

Kompletné koučovanie bude prebiehať ONLINE formou v súkromnej členskej sekcií, do ktorej sa budeš môcť prihlásiť pod prihlasovacím menom a heslom.

Prístupové údaje do koučingu ti budú zaslané na tvoj email okamžite po registrácií.

(Prosím vždy si pre istotu skontroluj aj položku SPAM, alebo REKLAMA, niekedy prídu prihlasovacie údaje tam).

Počas 4 týždňov sa ti budú postupne uvoľňovať nové koučingové videá, pomocou ktorých nastavíme tvoje stravovanie, denný režim a každodenné návyky.

Koučingy si môžeš spustiť kedykoľvek počas dňa. Jednotlivé koučingy nie sú viazané na konkrétny čas ani miesto.

 

To znamená, že je jedno, či si z Bratislavy, alebo z Čiech, alebo z východného slovenska. Pripojiť sa môžeš kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom jediného kliknutia z mobilu, alebo počítača.

 

Čo ťa bude čakať v jednotlivých týždňoch?

 

1. KOUČING

Vyladíme tvoj cirkadiálny a hormonálny systém, čím naštartujeme tvoje chudnutie okamžite od prvého dňa

Ani vyradenie sacharidov, ani počítanie kalórií a dokonca ani zákaz sladkého ti pri chudnutí  nepomôže, pokiaľ máš rozladený metabolizmus.

V prvom týždni preto urobíme raz a navždy systém a poriadok v tvojom dennom režime a v stravovaní. Vďaka tomu prinavrátime tvojmu telu jeho jedinečnú schopnosť - využívať vlastné tuky ako prirodzený zdroj energie.

To zabezpečí okamžité a zároveň veľmi príjemné chudnutie už od prvého dňa. Mnoho trénerov a dokonca aj výživových poradcov túto prirodzenú schopnosť nášho metabolizmu často prehliadajú, pretože sa zameriavajú len na samotné jedlo.

2. KOUČING

Získaš overený koncept na prípravu jednoduchých, rýchlych a výživných jedál z úplne základných a dostupných potravín

V dnešnej dobe trpíme podvýživou pri plných tanieroch jedla. Výsledkom je priberanie a podvýživa organizmu.

My sa ale postaráme o to, aby si bez nutnosti kupovať vitamíny, či doplnky výživy, zabezpečila plnohodnotné vyživenie organizmu.

Jednoducho prejdeme z kvantity jedál do kvality, a k tomu ešte aj ušetríš nemalé peniaze. Vďaka tomu sa budeš pomaly, ale isto zbavovať rôznych tráviacich problémov, alergií, intolerancií, či akýchkoľvek symptómov ako sú napr. bolesti hlavy, migrény, nespavosť, vysoký krvný tlak, nestavilný cukor a pod..

Budeš sa pomaly ale isto uzdravovať.

 

3. TÝŽDEŇ

Naučíš sa, ako bez akýchkoľvek obmedzení zvládnuť večierky, svadby, oslavy, dovolenky, či iné pokušenia, tak, aby to tvojmu telu neuškodilo, ale naopak dokonca pomohlo

Pomocou dvoch unikátnych princípov z praxe sa naučíš, ako si bez výčitiek užívať radosti, ktoré sú súčasťou nášho každodenného života tak, aby si pri tom nepriberala, ale v chudnutí bez problémov pokračovala.

 

4. KOUČING

Maximalizujeme potenciál chudnutia rozdelením dňa na aktívne a pasívne fázy, čo urýchli tvoje výsledky

Naučíš sa zladiť sa so sympatikom a parasympatikom, vďaka čomu bude tvoje telo s tebou geniálne spolupracovať a ty budeš v konečnom dôsledku spaľovať podstatne viac kalórií ako obvykle.

Naučíš sa rozumieť svojmu telu a vďaka tomu si budeš chudnutie užívať ako nikdy predtým. Akákoľvek aktivita, ktorú pridáš do stvojho života, bude efektívnejšia na spaľovanie tukov ako obvykle. Tvoja hormonálna sústava bude fungovať ako švajčiarske hodinky a chudnutie ti pôjde ako po masle.

 

K dispozícii budeš mať aj pracovný zošit a CHECKLIST akčných krokov, vďaka ktorým budeš mať vo všetkom prehľad a na nič nezabudneš.

 

UPOZORNENIE 1

Vrámci INTENZÍVNEHO KOUČINGU™ trénera ŽIEN budeš mať všetky konkrétne kroky a úlohy sprístupnené len na 4 týždne. Z mojich skúseností som totiž zistil, že vďaka časovému obmedzeniu na aplikáciu úloh dosahujeme so ženami výsledky omnoho rýchlejšie.

Jednoducho dáš konečne seba na prvé miesto a tvoj život sa týždeň po týždni začne meniť pred tvojimi očami. Začneš mať okamžite viac energie počas dňa, lepší spánok, zdravšiu pleť, krajšie vlasy a tvoje nohavice ti budú čím ďalej, tým voľnejšie.

UPOZORNENIE 2

Počas INTENZÍVNEHO KOUČINGU™ cvičiť zatiaľ nebudeme, pretože na to prvé 4 týždne nebude čas. Potrebujeme si najskôr osvojiť kvalitné základy zdravého stravovania a životného štýlu a urobiť v tvojom živote poriadok. Ak by sme k tomu všetkému zo začiatku ešte aj cvičili, bolo by to spočiatku kontraproduktívne, chaotické a hlavne zbytočne náročné.

Cvičenie príde na rad až neskôr, kedy ideálne zapadne do celkovej kostry a posunie tvoje chudnutie na nový level. Tam, kde sa iným ženám zastaví chudnutie, my naopak zaradíme vyššiu rýchlosť. Ver mi, viem o čom hovorím, pretože hovorím z praxe. Je podľa mňa rozumnejšie schudnúť 10kg už navždy, ako rýchlo za dva mesiace a potom sa zosypať.

Ak cvičíš a si aktívna už teraz, je to len dobre. Aspoň si svoje cvičenie zladíš so svojim fungujúcim systémom a budeš mať z neho ďaleko efektívnejšie výsledky. A ak zatiaľ necvičíš, neboj sa, náš čas príde v tej pravej chvíli.

 


Čo hovoria na INTENZÍVNY KOUČING™ ABSOLVENTKY ?



KOĽKO STOJÍ 

INTENZÍVNY KOUČING™

trénera ŽIEN?

CENA INTENZÍVNEHO KOUČINGU JE 127€.

 

 

Čo povieš, stojí 127€ za to, ak...

raz a navždy naučíš svoje telo vysoko-efektívne a príjemne chudnúť, bez obmedzení v jedle a dokonca aj bez cvičenia?

vďaka tomu schudneš už za prvý mesiac - 5kg a nasledujúce týždne ďalšie kilogramy, ktoré už nikdy naspäť nepriberieš?

vďaka tomu zlepšíš svoj zdravotný stav (cholesterol, krvný tlak, hladinu cukru a pod.) + budeš mať lepší spánok, viac energie počas dňa a menej stresu?

vďaka tomu ušetríš nemalé peniaze za drahé lieky a už nebudeš musieť cez svoju dovolenku riešiť lekárov a platiť si drahé vyšetrenia?

by si si vďaka tomu mohla znovu opäť obliecť svoje obľúbené nohavice, alebo šaty?

by si vďaka tomu mala konečne systém a poriadok vo svojom stravovaní už na celý život a vedela presne, čo máš jesť, ako, prečo, koľko a kedy?
 

Stálo by 127€ za to?

 

Ja si myslím, že určite áno.

V prvom rade si treba uvedomiť, že tieto peniaze nevyhadzuješ von oknom, ale investuješ ich do svojho zdravia.

A investícia do zdravia sa vždy oplatí zo všetkého najviac.

Krok 1

Komu máme prístupy založiť ?

Krok 2

Rekapitulácia objednávky


Ale počkaj! Mám tu ešte PREKVAPENIE!
 


Ak si INTENZÍVNY KOUČING™ objednáš ešte pred uplynutím časomiery, tak celý tento program získavaš...

nie za 127 EUR, ale len za 

67 EUR!
 

Využi zvýhodnenú cenu, ktorá platí už len zopár minút a zaregistruj sa do INTENZÍVNEHO KOUČINGU™, pretože...
 

Unikátna metóda trénera ŽIEN bude prístupná iba

00 dní
00 hodín
00 minút
00 sekund

A k tomu ti samozrejme ako vždy poskytujem

100% GARANCIU trénera ŽIEN

 

Mgr. Daniel Čmel

zakladateľ KLUBU trénera ŽIEN

Buď dosiahneš výsledky, alebo ti vrátim všetky peniaze.

Áno čítaš dobre. Tu je môj jednoduchý prísľub: Ak po 60 dňoch od aplikovania metódy nedosiahneš so mnou žiadny výsledok, vrátim ti všetky peniaze, ktoré si za koučing zaplatila. Intenzívny koučing™️ trénera žien ti pomôže dopracovať sa čo najefektívnejšie k zdravej a štíhlej postave pomocou systematického budovania zdravých návykov. Túto metódu aplikujem sám na sebe a na svojich klientkách už viac ako 8 rokov a ešte ani raz sa mi nestalo, že by nefungovala.

Práve preto ti ponúkam túto silnú 100% garanciu vrátenia peňazí, pretože viem, že ak moja metóda pomohla všetkým ženám pred tebou, pomôže rovnako aj tebe.

Ak si prejdeš kompletným koučingom a všetkými bonusovými materiálmi a aplikuješ všetky zásady z koučingu do svojho života, garantujem ti, že začneš už od prvého dňa pociťovať pozitívne zmeny na svojom tele ako napr. viac energie, kvalitnejší spánok, menej stresu a už po prvých týždňoch môžeš očakávať aj prvé zhodené kilogramy.

Ak ti naopak Intenzívny koučing™️ trénera žien nepomôže schudnúť ani kilogram, alebo iným spôsobom nezlepší tvoj zdravotný stav, napíš mi prosím na podpora@trenerzien.sk a následne ti všetky peniaze za nákup vrátime.

Toto Je 100% Garancia od trénera ŽIEN.

Dávam ti svoje vlastné slovo, že buď so mnou dosiahneš výsledky, alebo ti vrátim všetky peniaze. Znie to fér? Mám však jedinú podmienku. Musíš aplikovať všetky zásady na 100%. Jedine tak bude naša dohoda obojstranne férová. Nechcem byť ako ostatní tréneri, alebo poradcovia, alebo predajcovia rôznych redukčných programov, ktorí ti nijakým spôsobom negarantujú tvoj výsledok.

Ja a môj tím fungujeme úplne naopak!

Môj názor je taký, že ak za niečo zaplatíš a aplikuješ to do života na 100%, tak musí prísť výsledok. Ak nepríde – vrátim ti všetky peniaze späť.

 

Unikátna metóda trénera ŽIEN bude prístupná iba

00 dní
00 hodín
00 minút
00 sekund

Aké výsledky môžeš očakávať už za prvý mesiac pod mojim vedením?

 

ĎALŠIE REFERENCIE KLIENTIEK po prvých mesiacoch našej spolupráce:

Natália schudla - 5,1 kg a - 7 cm z pása za prvý mesiac.
 

  • Uvedomila som si, ako málo stačí, aby sa ľudské telo menilo k lepšiemu.

  • Najviac vnímam asi to, že sa mi spevňuje telo. Mierne sa vytráca celulitída, telo je na dotyk menej „mľandravé“ :D.

  • Nastali aj mierne psychické zmeny, pomaličinky sa mi prinavracia sebavedomie.

  • Celkovo vnímam prvý mesiac veľmi pozitívne, asi je to hlavne preto, že som dosiahla pomerne dobré výsledky bez nejakého obrovského obmedzovania.

 

 


Barbora schudla - 2,5 kg a - 3,8 % tuku za prvý mesiac.

  • Som oddýchnutejšia, kľudnejšia, lepšie spím aj vstávam.

  • Od nastavenia stravy sa cítim stále fajn,,, nemám nutkanie nič pojedať a necítim hlad.

Alenka schudla - 4,7 kg a - 3,9 % tuku za prvý mesiac.
 

  • Bola som ubolené smutné žieňa po menopauze, ktorej zo dňa na deň ubúdali sily a mala som v každej kabelke nejaký liek proti bolesti. No počas Danielovho mentoringu som neužila ani jednu tabletku.

  • Dosiahla som výrazný úbytok váhy a schopnosť pohybobvať sa bez bolesti.

  • Zlepšilo sa mi trávenie a cítim sa sebavedomejšie.

  • Môj aha moment nastal, keď som pochopila kde som robila chyby a konečne mi to celé dalo logiku. Veľa vecí som si ujasnila a upratala v hlave.

 

Mária schudla - 3,9 kg a - 2,3 % tuku za prvý mesiac.
 

  • Necítim sa tak unavená, ako som bývala. Je to síce len krátky čas, ale už teraz sa cítim zdravšie a vitálnejšie. A určite išlo aj nejaké to kilečko dole :D.

  • Aj keď máme toho v práci veľa, cítim rozdiel oproti minulým rokom.

Peťka schudla - 6 cm z pása, - 2,5 % tuku a - 1,9 kg za prvý mesiac
 

  • Badám veľké zmeny na pleti a moje telo začalo naberať iné kontúry, spodná časť tela sa mi zoštíhlila.

  • Zdravotne jednoznačne lepšia kondícia, lepšie dýchanie počas behu, alebo namáhavých úkonov, rovnako aj rýchlejšie tempo chôdze, behu a celkového pohybu.

  • Po psychickej stránka som viac bezstarostnejšia a nemám sklony k mikrodepkám, ktoré mi spôsobovali aj časté a tvrdé migrény.

  • Vyrovnala som sa s hladom, ktorý už dokonca nepociťujem.

Unikátna metóda trénera ŽIEN bude prístupná iba

00 dní
00 hodín
00 minút
00 sekund

Ako vidíš som tu na to, aby ti tvoje chudnutie maximálne zjednodušil a zefektívnil. 

So mnou nebudeš na nič sama a svoje výsledky dosiahneš omnoho jednoduhšie ako keby si sa trápila samostatne.

Preto neváhaj a nechaj sa viesť profesionálom, ktorý sa špecializuje na vysoko-efektívne chudnutie.

 

A tu sú ďalšie ženy, ktorým som pomohol. Tie zdieľali so mnou takéto výsledky:

"Ahojte žienky, takto spoločne fungujeme už 2 mesiace a rád by som sa preto opýtal: Pomohli vám už nejako moje rady? Dosiahli ste už nejaké výsledky?"

 

Unikátna metóda trénera ŽIEN bude prístupná iba

00 dní
00 hodín
00 minút
00 sekund


a tu sú ďalšie referencie

 

 

Teraz prosím vyplň objednávkový formulár

 

Mgr. Daniel Čmel

zakladateľ projektu Tréner ŽIEN
Tel: +421 907 573 631
e-mail: podpora@trenerzien.sk

Irena z Jesenice si nedávno zakúpila: INTENZÍVNY KOUČING™ s trénerom žien pred 240 dny   Verified by SocialSprinters